2011 m. rugpjūčio 22 d., pirmadienis

N-tasis sugrįžimas

Tūkstančius kartų teisinausi dėl retų tinklaraščio įrašų, tai nesunku pasiteisinti ir dar vieną kartelį (naiviai tikiuosi paskutinį). Bet šį kartą neturėjau tam sąlygų, tikrai... net neverta pradėti naujo įrašo, kai tavo interneto ryšys nuotrauką kelia pusę dienos :)Ir dar, gal ir egzotiškai nuskambės, bet gaudžiau wireless'ą ant stogo, kaip Karlsonas. Bet dabar kitaip - kaip buržujus galiu sau leisti "normalaus ryšio" paslaugą :)Tai ta proga nutariau pasidalinti naujausiais darbeliais, kuriuos "pasidovanojau" sau.
Nr.1
Seniai reikėjo knygos skirtuko. Kadangi vasara, tai pasirinkau JŪRĄ.



Nr.2
Žalios spalvos pas mane netrūksta - papildymas. Kol kas dar guli skrynelėje, bet atsiras proga, tikiu. O gal kils noras padovanoti :)




Ir, galiausiai, ant podiumo Nr.3
Jau patapę murziukais, bet labai šauniai įsipaišę į mano garderobą, pasteliniai auskarai. Dievinu tokias spalvas - ramios, jaukios, romantiškos - kaip iš pasakos :)



Kaip matote, ne kalnai nuversti, bet šis tas užgyventa per tą laiką, kai gėdingai apleidau savo dirbtuves. Beje, vienas Social Media guru drąsiai pareiškė, jog kartais tinklaraščiuose geriau neviešinti įrašo datos. Aš priimsiu šį išmintingą patarimą ir visi galvos, kad niekur nebuvau dingusi :)

9 komentarai:

Anonimiškas rašė...

o blogiausia, kai niekas ir nepasigenda :)) darbai labai gražūs, būtų įdomu pamatyt vaizdą nuo stogo, kur gaudei internetą :)

JolantoS rašė...

Aš tai pasigedau, nes pati dabar sergu apnertukų manija :))

Raimonda rašė...

Man tavieji apnertukai visada labai patinka :) Šie ne išimtis, labai dailu :) O, kad dingai, pastebėjau, įrašo laukiau...

Yarn Engineer rašė...

Labaaaai gražu :) Aš jau išmokau frivolite pradmenis, reiks mokytis apnertukų... :)

Balute* rašė...

As savuosius, Apnertuku Guru sukrurtus auskarus nesioju tik svenciu progomis. Labai saugau, kad murzilkos nepaliktu... :D

Rimantė rašė...

Ech, kaip smagu, kad patinka ir kad pasigedot :) tai dabar jau reikės baisiai stengtis nedingti :)Ir siaip ką nors naujo sugalvoti ;)

Prietelius Hotel rašė...

Sveika sugrįžus :) Jau buvau pasiilgusi tavo mielų apnertukų.

el rinconcito de zivi rašė...

labai puikus papuosalai ypac auskariukai

Rimantė rašė...

Smagu girdėti :) šie auskariukai mano mylimiausi, paprastučiai, bet labai gerai prisiderina ;)